Klik in de linkerbalk op het artikel met foto's wat je wilt lezen!

en klik dan op "verder" rechts onder aan je pagina..... voor alle vervolg bladzijden.

 

 

 

Bij vertrek, halverwege en  ook nog een keer nu we weer thuis zijn staan we in het Brabants Dagblad.

We scannen de stukjes in zodat je hier de krant met ons erin alsnog kunt lezen, nu staat het eerste artikel ook nog hier op de site  en het internetartikel over de pater hier en thuiskomst met fotoalbum hierachter.

 

 

Het Brabants Dagblad heeft voor, tijdens en na onze reis aandacht besteed door enkele artikelen in de krant te plaatsen over onze voorbereidingen, het vertrek, het bezoek aan pater Jan uit Vorstenbosch in Tanzania en over onze thuiskomst.

Dit zijn levendige en representatieve verhalen geschreven door Meike van de Flier en we zouden ze hier graag ingescand laten lezen.

Echter om inbreuk op auteursrecht te voorkomen vragen we eerst toestemming om de leuke artikelen hier te kunnen plaatsen. Hopelijk volgt dit binnenkort. Tot nu toe nog niet...

 

Maar ook 4 WD auto magazine besteed aandacht aan ons !

 

Klik op de volgende pagina's om de artikelen in het april (4) nummer te lezen, met verhaal en foto's over "De Woestijnen van Jordanie".

Daarna volgen de bladzijden met het 4WD auto-magazine van september 2010 nummer 9 met een verslag van syrie, het heet "Welcome to Syria".

Dan ook nog de twee verhalen over Iran, "Kidnapping in Westelijk Iran" en "Reizen in Gelovig, Oostelijk Iran"

 

Komisch, maar we staan ook in het blad Trucks, 13e jaargang 2011, nr 4 & 5, het zwaarste blad van Nederland. 

 

Veel plezier.