Even voorstellen: onze Keen-slippers!

 

De afgelopen jaren hebben wij velen verrast door onze voorkeur voor ons (vakantie) schoeisel: de slipper!

 

Lange tijd hebben we op eenvoudige platte slippers zonder voorgevormd voetbed gelopen en deden we wat zovelen in ontwikkelingslanden deden: wanneer het zwakste punt (waar dat vervelende ding tussen de tenen door de zool gaat) losliet repareerden we dat met een klein spijkertje. Prima oplossing, want daarmee konden we de slipper met gemak nog maanden gebruiken.

In vele landen hebben we dit schoeisel gedragen en in veel situaties (bijvoorbeeld tijdens luxere Europese stedentripjes) keken onze vrienden ons hoofdschuddend na en zeiden ze hardop dat "een normaal mens" toch niet op die dingen kon lopen?

Vooropgesteld: 

Wij worden niet gesponserd door Keen!

Wij zijn alleen

buitengewoon tevreden over de slippers die Keen

maakt en hebben

er een belang bij dat deze slipper, wegens

het pijnlijk gebrek aan serieuze concurenten,

nog jáááren

beschikbaar blijft!

 

In Nederland was het lange tijd vrijwel onmogelijk om een redelijke slipper te vinden.

Maar opeens leek de slipper in ontwikkeling te zijn. Eerst heeft Saskia mooie flaneerslippers gekocht. Leuk uitziende slippers van Teva. Maar helaas bleken deze slippers voornamelijk mooi te zijn. Binnen de kortste keren was de vorm van haar voet door het voetbed gedrukt en nam het comfort snel af.

Nog steeds geen goede oplossing voor ons.


Totdat we opeens tegen de Keen-slipper opbotsten.

Opeens bleek er een teenslipper te bestaan met het comfort van een goede outdoorschoen. Een sterke zool met voetbed én met teenbeschermer, wat niet alleen comfortabel loopt maar ook nog eens beschermt tegen scherpe doornen (we hebben voorheen regelmatig stekels uit onze voeten moeten trekken) en beschermt tegen gekneusde tenen (auw! maar iedereen die graag op slippers loopt herkent dit).

Precies dát euvel waar we vaker last van hadden.

 

Sinds een aantal jaren zijn wij op vakanties en tijdens mooi weer onafscheidelijk van onze Keen-slippers. En vanaf dat moment worden we niet meer hoofdschuddend nagekeken, maar worden onze slippers bewonderd. Ongeacht waar we in de wereld zijn!

 

Onze slippers worden bewonderd om het comfort dat zij uitstralen,  door de mooie zool en de teenbeschermer. En aan ons wordt gevraagd waar je ze kunt kopen.

En aii…. Dát blijkt in Nederland nou weer wel een klein probleem te zijn.

Het is namelijk niet zo dat je elke willekeurig schoenenwinkel of outdoorwinkel in kunt lopen om ze in te laten pakken. 

Je moet er vroeg bij zijn of knap speurwerk verrichten. Maar…..

Doorzetten wordt beloond!